bristande bloggning.

ja som ni kanske har märkt så har det varit dåligt med bloggande på snart 2(!) veckor. En bidragande anledning till detta är den nuvarande kursen och våran väldigt bestämda lärare Catarina. Vi får läxor på läxor och inlämningsuppgift efter inlämningsuppgift.

Har varit 2 intensiva veckor med denna kurs, bristande sömn för man har varit tvungen att sitta uppe på nätterna och göra det som ska vara färdigt tills morgondagen. Inte direkt för att man skjutit på det (ok, kanske i vissa fall...) men för att det TAR så lång tid att göra sakerna hon säger till oss.

Så väldigt mycket skissande och lite fritid har det varit i 2 veckor nu, nu har vi helgen på oss att göra sista uppgiften och sen lämna in den på måndag. Kursen slutade egentligen idag, men hon gav hos helgen att slutföra sista skiten.

Kan hända att jag redovisar lite smått vad som hänt de senaste 2 veckorna lite senare i helgen, men har lite att ta tag i just nu, min käre mor kommer strax hem från jobbet där hemma i sverige och ska slå en signal, jag har tydligen fått lite post där hemma..

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0