hetta och bränder

Det har väl inte undgått särskilt många om alla bush fires som härjar runt i australien den senaste veckan. Värst drabbad är ju staten Victoria. Queensland som jag bor i har inte drabbats särskilt hårt. har varit en del bränder men inga ens i närheten av mig. Temperaturen i Victoria låg runt 44-48 grader nästan hela förra veckan, det tillsammans med starka vindar = katastrof.

Vi har det dock väldigt varmt här i brisbane också, var lite över 35 grader idag när vi gick hem från skolan så det steker på lite grann. är man ute för länge i solen så är det riktigt jobbigt men så länge man bara är i direkt solsken korta stunder när man tar sig från ett ställe till ett annat så är det rätt lungt. nästan helt underbart faktiskt haha

Tänkte slänga upp lite bilder som kommer från en dam som bor i Victoria, från en dag när det var 47 grader varmt, det är intebara vi människor som lider och så här kan det se ut när en koala söker skydd från solen i hettan och damen ställde fram en bunk med vatten.













Now how cute is that? 


Kommentarer
Postat av: Kära mor

Gud så söööt!!!!!

2009-02-11 @ 07:01:58
Postat av: Anders

haha ja visst är den. det är inte bara det farligaste sortens djur som bor här nere. finns ju lite sötare och oskyldigare krabater också!

2009-02-11 @ 10:55:17
Postat av: jonas

Den ser ju fullkomligt livsfarlig ut på sista bilden! du skulle lämnat den till lågorna!

2009-02-16 @ 00:00:15
Postat av: Anders

haha, ja lite elak ser den allt ut på sista bilden!

2009-02-16 @ 09:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0