Potatis, Gräddbullar och Köttsås!

Nu är det dags att laga lunch! och rubriken är vad jag sa att jag tyckte vi skulle ha. Blev aningen fel. men det låter gott haha. Off the the stove it is!!!

en summering av helgen.

I torsdags tog jag tåget in till stockholm för att hjälpa till på en mässa. Så hela torsdagen gick åt till det, sen på kvällen så samlade vi ihop 4 små stollar från min klass i Australien och festade till det lite smått på kvällen. Väldans trevligt var det iaf.

Sen i helgen  var det ganska lugnt, restaurang besök på fredagen med elsa johan o nazli, soft på lördagen och pizza buffe på söndagen följt av ett najs träningspass.

Sat här nu på förmiddagen, surfade lite på nätet när jag fick ett sms. Det var från morsan. I det skrev hon att jag skulle kolla min mail. så det gjorde jag.

Där hade hon bifogat lite bilder på nåt som hänt, vilket såg ut på följande vis:









Detta är då min morsas sambos Björn's lada, där det var lite allt möjligt ståendes i. Hans traktorer, 4 st. en motorbåt och så vidare. Dom blev väckta 2 på natten av deras granne som hade vaknat och sett detta, då var den redan övertänd.

Och ännu en sak som stod i ladan var följande



Detta är då eller rättare sagt var, min lilla escort. Så nu är man allt bil lös! Jag som gillade den bilen. skithärlig o köra o billig i drift! ah well, ibland händer saker man inte kan styra över :D

Nu ska jag ut en runda i köket o hämta yoghurt. Getting hungry!

tata

haha nytt försök igen då!

yes, då sitter man här i Uppsala, flyttade in för 3 veckor sen hos Kruuse och Elsa. Tog steget och sa upp mig från mitt heltids anställda jobb i dom småländska skogarna och drog 50 mil uppåt landet i hopp om att hitta nåt roligare att göra :D

Galet tycler många men det var tvunget att ske. Än så länge så har jag spanat in en del skolor och det verkar som att jag kommer att börja studera igen, kanske nu till april till o med. Men vi får se lite vad som händer.

Ett alternativ till studentliv igen hade varit att hitta ett jobb som grafisk designer här uppe i uppsala. Men dom jobben är lite svåra att få tag på. Vi får se hur det går.

Att bo med Kruuse och Elsa är skitkul iaf, man skulle nog kunna kalla oss Lé Incredible Three.

Men nog om detta nu, vi lagar mat, lite rester, oxpytt, ägg, o köttbullar, yummie! Efter denna lätta "lunch" kl.14 så är det en runda på stan som väntar folket i detta boende.


Lite bilder på Lé Fabulous Three!







Tata!

RSS 2.0