Australian Zoo

jahaa, det låter kanske som man är lat när man skriver det här men, anledningen till att jag inte uppdaterat här på snart 2 veckor är för att det har varit fullt upp med aktiviteter, och dessutom har man ju bilddagboken. Det är jobbigare än ni tror att hålla en rutin på båda! haha

Men jag tänkte nämna lite smått om dagens utflykt. Jag Sandra Linus och Zandra lånade Wendys bil och drog till Australian Zoo! Efter att ha överlevt vägen dit med Sara som driver (vilket var tveksamt ett tag eftersom hon körde som en biltjuv melan filerna! haha) så var det dags att se lite koalor och tigrar och whatever..

Visst var det kul att vara där men det kändes bara som lite uppvärmning inför det stora kalaset som brakar loss imorn förmiddag! nämligen SKY DIVINGEN! woohoo..

Inte länge kvar nu. muhahaha, kommer bli så sjuuuukt kul!

Och jävlar vad koalor är flummiga förresten! haha sjukt kul o kolla på..



haha


hahaha! kolla in ölkaggen på den krabaten! hahahahaha


naaawww, sitter o sover lille krabaten :)

Resten av bilderna lägger jag upp på bilddagboken.

Kommer sammanfatta stora barriärrevet nån dag också. men hinner kanske inte göra det förräns jag kommer tillbaka fråm Melbourne. we shall see.

Later.

..

oj oj, nu är det en vecka sen jag skrev här sist. Har hänt massa grejer och jag kan skriva lite om det ifall jag kommer ihåg, men inte förräns efter helgen, för om typ 5 timmar ska jag stiga upp och jag linus o sandra ska åka till stora barriär revet!! hela helgen ska vi vara där men det är bara lördan som är en heldag på revet typ. Tar ett tag att åka upp dit också..

Det kommer hur som helst bli sjukt kul! inget snack om saken. Så jag måste hoppa i sng nu o vila lite men jag återkommer efter helen och uppdaterar om denna veckan och helgen på revet!

See ya!

avslappnad och härlig fredag

Sitter på rummet bänkad framför datorn och avnjuter 3 serie avsnitt som jag inte hunnit kolla på denna vecka för att vi haft mkt att göra i skolan. Tänkte sedan också avverka filmen som morsan var så snäll att skicka ner till mig, TACK mamma! :) har väntat länge på den filmen!

Idag efter skolan så mötte jag, sandra o ida upp sara martin o linus. martin o sandra gick iväg o shoppade medans jag sara linus och wendy(en trevlig tjej som ska flytta in hos martin o sara imorn) stack till West End och gick till Thre Monkeys och åt lilla granna. Efter det trillade vi in på en pub o tog en fredags drink och gick sen in mot stan igen med tanken att vi skulle gå till Murphuy's och fortsätta fredags drinkarna lite, men jag o linus fick inte komma in i våra flip flops och shorts så vi begav oss hemåt istället.

Passar även på att tugga lite Ahlgrens bilar införskaffade på IKEA medans jag glor på datorn. Det kan se ut såhär.



Nu kanske ni undrar varför jag har långärmat och huva på mig, Det är så att häromdan så började våran AC strula. Då gick någon o provade o dra ner den till typ 16 grader men märkte att det fortfarande inte blev kallt. Då lämnade någon den på 16 grader och rapporterade att den var trasig, så innan idag när killen kom o fixade den så hoppade den igång på just 16 grader. Och jag orkar inte gå ut i hallen o skruva upp den utan valde att istället ta på mig en långärmad.

Imorn är det fest som gäller iaf. Nicole fyller 21. Det firas ed en BBQ hos tjejerna på genesis vilket kommer följas av utgång till stan. Kommer garanterat bli kul för vi har även bjudit in 3 klasskamrater, Chibin, Stacy och Stephanie.

Alright, det var lite om vad som hänt idag/händer imorn.

Later

update

då ligger bilderna från IKEA också uppe på min bilddagbok. La även upp filmen när tjejerna hoppade omkring för kackerlackan. Den finns här http://www.youtube.com/watch?v=w7_KKbZpcW0

har precis käkat lite så nu är det dags för lite plugg. Blir nog en tidig kväll idag tror jag. behöver sova. Får jobba lite på förmiddan imorn också. Ganska skönt med skola bara på eftermiddagar faktiskt.

Later.

söndag natt.

Sitter här på rummet. klockan är 01.16 och jag ska precis sätta igång att köra det sista passet på min skoluppgift som ska lämnas in imorn. Vi har eftermiddags lektion, därför som jag sitter med det så sent. Bara färgläggning kvar som gäller, men det kommer ta ett par timmar tror jag. all text kommer ta lite tid. Vi designar en magazine cover. inte säker på om jag nämnde det vid nåt tidigare tillfälle. Jag gör iaf en framsida för en tatuerings tidning. Kommer lägga upp en bild när jag är klar sen.

Och angående bilderna från IKEA så har jag inte lagt upp dom än, även om jag sa att jag gjort det, haha. Gör det nog imorn samtidigt som jag lägger upp en film på när tjejerna sprang runt o skrek o hoppade upp o ner från stolar ikväll när det var en kackerlacka i deras lägenhet. hahahaha

Men nu är det dags att plugga.

Later!

Julfest! och bakfylledag på IKEA



Ja! igår kväll var det då dags för skolans julfest som hölls på en irländsk pub. Som ni ser ovan så var det en bra kväll hahaha. Det var en av dom roligaste kvällarna på ett tag faktiskt och det producerades många många bra bilder! Jag har lagt upp runt 70 bilder tror jag idag på bilddagboken. En del från Julfesten och resten från våran bakfylledag på IKEA.

Så gå in på anderslagesson.bilddagboken.se och kolla på den 5 december o framåt. haha. sjukt kul bilder.

Steg upp idag på mornen då det var dags att åka till IKEA. mitt första besök där sen jag kom ner hit. dom andra har redan varit där förr. JAG ÅT KÖTTBULLAR OCH POTATISMOS haha. inte lika gott som väntat men illa smakade det inte. Hittade en tvättkorg som jag investerade i och sen självklart mat och godis! handlade för 57 dollar. endast godis o mat. yummie.



Nu ska jag köra ett snabbt litet tränings pass, äta lite och sen röra sig in måt garden city. det är bio ikväll. ovanligt va? haha

ha det så gott och här bjuder jag på en bild till som visar att det var bra stämning på julfesten!



Later!

Linus har hittat rätt.



Jaha, idag kom då Linus på besök ner till Aussie. Han kommer vara här en månad och det var SKITKUL att träffa honom. var ett tag sen sist. Vi satt hela kvällen på Murphy's, en irländsk pub som är rätt trevlig.

Han var trött o sliten efter resan ner men det hindrade inte honom ifrån att dricka lite tillsammans med oss andra.
Nu gäller det bara att börja planera in alla aktiviteter som ska utföras medans han är här. Bland annat dyka på stora barriär revet, Skydiving försöker jag också få med honom på, det verkade han inte vara svår för, trots att han är höjdrädd haha.

ah shit, komme bli en skitkul månad nu när han är här. Men nu är det sängen som stundar, ska upp tidigt imorn(förmiddag) och möta upp Linus, sen ska jag o Sandra dra med honom på skolans julfest på kvällen haha.

So long!

Biljetter införskaffade!

Yes, Flygbiljtter till Melbourne för mig och Sandra bokade! nu är alt fixat för nyår. Kommer bli en hur bra kväll/natt som helst på Sensation White!! vi måste bara springa o köpa lite vita kläder nu också.

Annars har det varit en lugn dag, lite serie kollande på datorn. inget skolarbete utfört nu på kvällen, tänkte jag fixar det på förmiddan imorn isället. Går ju göra så nu när man har eftermiddags lektioner.

Har även suttit o kollat upp lite skydiving grejer på nätet under kvällen, snart smäller det med den grejen också! kommer bli hur sjukt coolt som helst. Can't wait..

Bedtime, laters!

Movie night igen.

jaha, bio besöken duggar tätt, blir ju en hel del om man säger så. Idag var det dags för filmen Australia. Riktigt bra film må jag säga. Jag o sandra som vanligt som tog en titt på den. Kan verkligen rekommdera den. Sitter just nu och väljer lite bilder och grejer som jag ska använda till nästa skolarbete, vi ska designa en magazine cover, alltså framsidan på en tidning.

Vi får välja själva vilken sorts tidning det ska vara och vad den ska heta, får endast ett par riktlinjer vi måste följa annars äre fritt fram. Så fort jag blivit klar med urvalet här strax så är dags för sängen, klockan har blivit 02.30 och jag har macdonalds mat i kistan. Filmen var 3 timmar lång så det är tur att vi bara har eftermiddags lektioner denna veckan, skönt skönt.

Later.

RSS 2.0