Wet n' Wild!

Yes, idag var vi på vattenlandet  Wet n' Wild. helt okej ställe i min mening. kanske bara 2 av vatten attraktionerna som verkligen stod ut i mängden, resten var mediokra. Men hela stället i sig och stämningnen man fick med strålande sol och musik pumpandes ur högtalarna på området var härlig! lite schtek i solen och plask i plurret var välkommet idag. Mycket härlig dag!

Lite bilder på hela detta spektakel kommer upp på min bilddagbok så fort jag får tag på bilderna från Nicole.

Och Idag fyller även min Far år, så ett STORT grattis (igen) till Bengan hemma i Sverige haha. slängde upp 2 bilder på dig pappsen på bilddagboken också.

Är det verkligen sjövett att stå upp o köra dock pappa? :)



Nu äre sängen som gäller här down under, börjar bli sent och imorn ska man ju up o slappa vid poolen hos tjejerna eller eventuellt dra till new farm park i fika/chilla/sola där. beroende på vad tjejerna vill!

tata

tack Elsa :)

haha, tyckte det var passande att faktiskt tacka dig med ett helt inlägg för sig. Var ett härligt inlägg du knåpat ihop, kan tänka mig att det var kul att skriva. Och gällande själva ämnet som det skrevs om så är det ganska lugnt att det inte blir nåt paket, jag fick ju Inga på min födelsedagsfest haha (bilder finns på facebook, och antagligen bilddagboken snart för andra som är intresserade)

för er som inte sett inlägget så finns det på Elsas blogg    hesses.blogg.se      eller direktlänk till inlägget

http://hesses.blogg.se/2009/april/jag-forstar-att-det-kan-vara-svart.html


så tack tack Elsa för inlägget! :D

vilka dagar

har varit kanon fint väder i 2 dar nu och ska tydligen bli lika varmt o gott imorn också. Det får man ju verkligen hoppas eftersom vi drar till wet n wild imorn. typ alla från klassen hänger på. För er som inte vet vad det r så är det en stor vatten nöjes park. gonna be awesome.

Har precis kommit hem från tjejerna på genesis. sprang bort till deras pool idag igen. legat där o glassat en stund. så nu vankas det käk sen var det tal om eventuellt en film kväll hos tjejerna.

Igår var det också ännu en playboy/toga party kväll. denna gång hos martin. en liten farewell fest eftesrom han sticker snart. Jag bar Toga som såg ut som en jätte blöja. kul kul. bilder kommer upp så fort ainslie lägger upp dom.

tata

gah!

shit, idag är det kok hett ute, jag gick in till garden city för att hämta ett paket som anlänt, avsändare okänd haha. vet inte vem det är från. men självklart så är det ANZAC day idag och allt var stängt. det sög ju rumpa. gick in till garden city o svettades halvt ihjäl för ingenting

Nu ska jag ge mig ut på en löptur, stanna halvvägs genom rundan o sola o bada lite vid poolen hos tjejerna på genesis. Sen blir det att springa hem igen och byta om till ännu ett playboy/toga party ikväll. inte bestämt mig om jag ska köra toga outfit eller min hugh hefner som jag körde i torsdags på beach house. we shall see

Bilder från i torsdags kommer upp på bilddagboken imorn antagligen.

tata

last 1 and a half week.. and my birthday.

yes, vad har då hänt? Förr förra helgen var det Fraser Island tillsammans med Sandra, Michael och Ida. härligt ställe måste sägas. en hel del bad och allmänt njutande av vacker natur.

Efter det så fick vi förra veckan reda på att Cat komemr sluta som våran lärare, vilket är synd för hon kan sin sak. Istället har vi nu fått en ny lärare som inte håller samma nivå, men vi ska nog överleva.

Som en liten surprise innan cat ger sig av så anordnande hon en T-shirt design tävling, Vinnaren får sin design köpt av ett företag och även ett frilans jobb. I slutändan så vann Kayo och Hanna tävlignen. Lärarna kunde inte välja 1 av dom så det får företaget göra istället. Båda 2 ska på intervju och sen bestämmer företaget vem dom vill ha.

Sen när det vankades helg igen så var det lång helg. Måndag o tisdags var lediga dagar från skolan.

På lördagen samlades vi borta hos tjejerna på genesis o grillade och umgicks hela kvällen, vilken avslutades med ett litet besök på bion. trevligt värre.

Vi firade våran klass kamrats Staceys födelsedag i söndags, var I New Farm Park och satt o gottade oss i solen och grillade lite korv och åt tårta. Väldigt härlig avslappnad dag i solen.

PÅ måndagen åkte vi in till skolan och gjorde färdigt 2 uppgifter som vi lämnade in. vi ahde deadline fast vi inte hade skola den dagen. senare på kvällen var det middag på restaurangen Jo Jo's med nästan hela svenska gänget.

I tisdags drog vi oss in till southbank ett gäng o solade, sparkade boll, kastade freesbee och plaskade lite i lagunen.. riktigt härligt det också.

Vi har bara eftermiddags lektioner nu på onsdag(idag) torsdag o fredag, hur gott som helst. likadant nästa vecka, ledig måndag och tidag, bara eftermiddagar resten av veckan. slappt o gott!

Och värt att nämna är kanske att idag blir man 24. usch,, känner mig fan gammal haha. Vi käkade lite på beach house idag och efter det blev man allt serverad tårta. tack tack till alla deltagande!

Senare när man kom hem ikväll så var det dag för ännu en löprunda. Har sprungit nästan varje dag dom senaste 7 dagarna, haft 1 vilodag. det verkar bli en bra vana det här. Man har ju lagt på sig lite så träningen behövs allt!

passar väl på att tacka alla som gratulerat en idag, tack så mycket för att ni påminde mig om att jag blir gammal. schyst av er!

ja det var en väldigt snabb summering om vad som hänt senaste veckan. orkade inte gå in på allt i detalj, måste in i duschen efter mitt träningspass och sen är det sov dags. ska upp tidigt imorn, in o köpa en morgonrock som ska bäras imorn kväll när det är tema kväll på beach house. blir ett litet firande av min födelsedag med klassen där.

until next time, tata





påsk påsk



jaha, så här pass påskig är min påsk i år :D ingen påsk stämning här inte, allt som påminner om påsken i sig är alla ägg o harar överallt.

Men faktumet att det bär av till Fraser Island imorn över påsken är inte helt fel,verkar dock inte som det kommer bli lika bra väder som vi hade vid barriär revet. men det lider ju mot höst så vad kan man vänta sig?

Glad påsk på er allihopa och så hörs vi när jag avrapporterar Fraser på söndag/måndag nån gång!

och tack så mkt för bilderna från jonathans 2 års fest mamsen, var riktigt kul att se honom, han börjar ju bli stor och likheterna till familjen börjar träda fram tycker jag allt! :D och tack också för "påskägget". mycket uppskattat! haha

tata

ehh rapport?

hmm, nyss hemkommen från en lång dag i skolan, jag björn stephanie och Nicole käkade på beach house på vägen hem. är ju 2 for 1 på onsdagar, man får ju passa på. Är så jävla mätt nu och borde egentligen skriva på våran rapport, men jag känner att det blir nog inte mkt gjort på den ikväll. Istället kommer jag nog bli sittandes och skissa lite. Blev tidigare idag rekryterad av en elev som går i grafisk design kursen under mig, dom som startade senare, han ville ha med mig som i hans projekt han startar nu.

fattade inte riktigt vad det gick ut på, men någon sorts kortfilm tror jag. anyway, all experience är experience, så jag gick med på det, vi ska snacka lite mer om det snart så då kan jag berätta vad det faktiskt går ut på haha..

annars är allt lugnt här, alla översvämmningar är norr om mig så inget man märker av. skolan rullar på, går heldagardenna vecka, riktiggt segt må jag säga. men ledig fredag, alltid nåt.

Och till helgen bär det faktiskt av till Fraser Island! kommer säkert bli en upplevelse at minnas. jag sandra michael och ida blir det som drar upp dit.

men nu blire allt en dusch

tata

urgh.. fest..

haha vaknade idag klockan 12.30, sprang in till toan, satt där o mådde kasst ett tag tills jag kalvade! bra jobbat..  mår bättre nu iaf. och nu kommer den klassiska kommentaren: Jag ska fan aldrig mer dricka! haha, vilket man vet att man kommer göra väldigt snart igen ändå.

jag hade ju egentligen inte ens tänkt dricka så mkt igår eftersom vi skulle till Moogerah idag. nu har jag missat det evenemanget, typical.. när jag kom ut från dasset så tittade jag på mobilen. 23 missade samtal och ett sms.. hmmm

sandra o michael hade verkligen försökt få tag på mig på mornen.. och nu får jag i min tur inte tag på dom.

nehe, ska se om jag har lite bröd eller nåt i skåpet så man får nåt i magen..

tata

fescht?

jaha, då sitter man återigen hemm ai lägemheten efter ltie småfestande borta hos tjejertna på genesis. slutade på tok för tidit för min smak! sitter i mitt rum nu vid klockan 02.43. riktigt svagt ac tjejena att bara ge upp vid 2 tiden, dock kan jag sätt amig in i maris situation, hon mådde ju inte så bra haha

men men, nu ska ag allt sova sönder min säng. ska bli sknt menjag hade gärna hållt igåg ett atag till.
.
.

gah.

vilsna vädergudar?

hmm vädret här nere går ju verkligen i vågor. Förra året så hade oz typ den varmsta sommarn på riktigt länge, nästan inget regn bara stek stek stek. Detta året när vi har varit här har det varit diverse översvämmningar, stormar o annat bråte.

Vi sa häromveckan att det verkligen börja kännas att det lidet mot hösten här nere, kyliga kvällar o mornar.
Sen när jag gick hem häromdan efter jag handlat på eftermiddan så stekte det på uta bara helvete, som på högsommarn i princip.

Samma sak idag när jag gick hem. det var varmt o behagligt fast det var tidig kväll. Nån däruppe måste vara på  lyset eller på lek humör.

anyway, idag lämnade vi in ännu en uppgift.  Vi skulle göra en 4 sidig broschyr om valfritt ämne. Jag hade lite idétorka och det slutade med att jag skulle göra en möbel broschyr! haha suck. här har ni hur framsidan och baksidan såg ut, insidan tänker jag inte visa, den blev så fett ful haha. kommer antagligen bli en resubmit på den här uppgiften, men det tar jag inte så allvarligt i det här fallet, för det jag lämnade in var INTE bra! får satsa på resubmitten istället.





hahaa, jag garvar typ ihjäl, det här är så dåligt :D men det är smällar man får ta, får bli ordentligt på nästa uppgift istället!

Later!


RSS 2.0