bla bla

gick upp klockan 05.30 idag o började jobba på ännu en karaktär från anime serien bleach. här är en bild på den halvklar, blixten reflekterades dock i det svarta men men..



tänkte jobba vidare på den direkt när jag kommer hem från skolan, men nu ska jag vara ambigiös och åka in till skolan redan kl 07.30 istället för 12.30. sitta o jobba hela förmiddan också på eget bevåg. good times.

later!

Helgen som var.

jaha, i helgen bar det av till Soundwave här i Brisbane. En rock festival helt enkelt. Och för oss själar som hängett oss åt denna underbara musik genré så var det här en spektakulär upplevelse! Vädret var perfekt, molnigt i princip hela dagen med lite sol framåt kvällen. Hade inte gått att va där om solen varit framme under dagen, det var sinnesjukt varmt utan den, stundtals klibbade kläderna rätt så rejält.

Som vanligt, festival stämningen får en att vara på topp och må bra. Just denna dag så hittade jag ett par nya band som väldigt snart kommer att läggas in på min mp3 spelare. Så för alla er som tycker att min spel lista på min mp3 redan innehåller alldeles för mycket growl, skrik, och helt tonbedövande slagverk och gitarr riff så kan jag ge er en liten varning; det kommer bli värre!

Höjdpunkten med denna festival var redan solklar innan jag ens åkte dit. In Flames skulle nämligen spela lite grann, för er som inte vet vilka det är så är det ett svenskt! rockband som gjorde ett litet besök här nere. Även om jag vill tror själv att det var för min skull efetersom jag tycker det är i princip det bästa bandet jag hört till denna dag, så är nog inte så fallet...

Anyway, en liten rankad lista på bästa spelningarna kan ju kanske vara intressant för någon kanske

1. In Flames
2. Alice In Chains
3. Finch
4. Unearth
5. Underoath

Så ser nog topp 5 ut från lördagen.

Ett par bilder som är stulna från Sandras bilddagbok ( wtfruta.bilddagboken.se )



                                           haha, The SAnders som vanligt!


                                            En liten del av festival området.


                                                               Jag o Maria.


                                                            Finch in action.


Jag, Sandra, Maria och Ida sitter o njuter av bloodhound Gang som spelar 200 meter bort.


Tänkte nämna lite snabbt också hur jäkla skönt det är att sitta o jobba vid datorerna i skolan nu!
Går så mkt snabbare att sitta o fixa o trixa med sina skapelser. och detta har också friat upp mer tid på fritiden till att rita mina egna små projekt, har redan ett par grejer bollandes i luften, kommer slänga upp dom här  så småningom.

Nu ska jag ta en dusch, sen är det dags för ännu en volt ner i sängen. Ska in till skolan ett par timmar tidigare imorn och jobba lite.

Later!



seriös?

sitter här på mornen kl 09.50. klassen börjar inte förräns 13.30. men jag ska bara ta en snabb dusch sen dra in till skolan.

hade tänkt sitta ett par timmar innan lektionen börjar o jobba på våran uppgift, aldrig fel att lära sig progammen lite.

slänger upp en bild på senaste pappret som flugit upp på väggen. verkar ju kunna bli nåt av det här projektet.



latest news

jaha vad har då hänt sen sist?

i helgen var det fest för Kayo som fyllde år. på förfesten hade nicole arrangerat en liten lek, och helt utan min vetskap så var jag med i den. den bestod helt enkelt av en gräddburk, max, maria, kayo och jag. personligen tycker jag det var lite orättvist eftersom max o maria "känner" varandra  lite bättre än mig o kayo men ni kan ju gissa vad gräddburken användes till...
alltid kul att kunna roa några genom att skjortan flyger av iaf haha..

 blev sen en kul natt ute, kom inte hem förräns halv sju, så helt klart en värdig födelsedagsfest.

Sen på söndags kvällen blev det bio med ett gäng.

Och i skolan så har vi från och med denna måndagen börjat designa på datorerna istället för manuellt. Inga mer uppgifter som ska ritas o lämnas in haha. Det är BETYDLIGT lättare att skriva text på datorn än att behöva rita bokstäverna för hand kan jag lova! haha. Ska bli intressant o se hur det kommer bli framöver.

Idag efter skolan hade jag planerat att kolla på Ghost Town på bio. sagt o gjort men jag fick iofs sällskap av Ida, det visade sig att hon ville se den också. Mycket bra film, rekommenderas att ses.

Precis hemkommen från bion så det blir nog i princip en volt in i bingen om en stund. tomorrow is another schoolday!

later

natt arbete!

Sitter och skissar på våran sista rit uppgift för hand. Nästa uppgift kommer bli på datorerna så det kommer bli lite enklare, jag gillar ju dock att rita för hand men jag antar att jag nu får tid över till att rita sånt som jag vill rita istället för skol uppgifter..

Det är en tidnings annons för ett lyx flygbolag som vi ska göra nu, ska lämnas in imorn på mornen så jag sitter o gör det sista på den nu.

passade på att städa rummet lite innan jag satte igång med skolarbetet. Och vad kan jag säga mer än att det behövdes..

Döm själva av alla skräp påsar som behövdes för att rensa skiten haha




Sen började jag på mitt nystartade projekt också, komemr täcka det mesta av väggarna hade jag tänkt när det är klart..



Får se hur lång tid det kommer ta!

nehe, dags att fortsätta rita nu, får bara ta korta pauser annars slutar det med att man sitter och sysslar med skit istället för att gå tillbaka till arbetet.

See ya

hetta och bränder

Det har väl inte undgått särskilt många om alla bush fires som härjar runt i australien den senaste veckan. Värst drabbad är ju staten Victoria. Queensland som jag bor i har inte drabbats särskilt hårt. har varit en del bränder men inga ens i närheten av mig. Temperaturen i Victoria låg runt 44-48 grader nästan hela förra veckan, det tillsammans med starka vindar = katastrof.

Vi har det dock väldigt varmt här i brisbane också, var lite över 35 grader idag när vi gick hem från skolan så det steker på lite grann. är man ute för länge i solen så är det riktigt jobbigt men så länge man bara är i direkt solsken korta stunder när man tar sig från ett ställe till ett annat så är det rätt lungt. nästan helt underbart faktiskt haha

Tänkte slänga upp lite bilder som kommer från en dam som bor i Victoria, från en dag när det var 47 grader varmt, det är intebara vi människor som lider och så här kan det se ut när en koala söker skydd från solen i hettan och damen ställde fram en bunk med vatten.













Now how cute is that? 


på gott humör..

ja, då har man precis kommit hem från genesis. där tjejerna i klassen bor. vi har haft en bjudning på svensk mat ikväll. Stacey bjöd ju hem alla svenskar till sig för ett par veckor sen och bjöd på asiatisk mat så nu var det dags att bjuda igen. vi blev nästan 20 personer, Hanna från klassen tog med sig 2 svenska kompisar som backpackar och besöker henne just nu,

Blev en trevlig kväll med en dopp i poolen som avslut. Så med god mat i magen, och ett glatt humör från sällskapet plus pool avslutning så sitter jag här nu och ska göra engelska läxan tills imorn. snabbt överstökat dock vi ska bara skriva ett memo haha. Efter läxan blir det nog film sen läggdags..

och kan ju bara nämna att jag laddade upp typ 220 bilder på bilddagboken igår, alla under den 7 februari. Det är lite blandade bilder på vad som hänr under januari och fram tills nu, ska försöka komma tillbaka till ett lite tajtare upladdnings schema haha.



 

revival!

shit, här var det dött haha..

om jag läser rätt så är det 5 veckor sen senaste uppdateringen.. mkt har hänt och det blir svårt att skriva långfattade summeringar så här långt efteråt..

I i alla fall så kan jag ju snabbt nämna lite vad som hänt. vi börjar med nyår! spenderades i Melbourne med kära sandra som sällskap. Vi gick på sensation white  och det var det bästa nyår jag nånsin haft för övrigt! 40 000 pers klädda i vitt i telstra dome i melbourne. kommer aldrig glömma den natten!

sen dagen efter åkte sandra till nya zeeland med ida medans jag tog en 3 dagars tour på great ocean road! mkt fin väg som går utmed kusten. tältade båda nätterna, ena natten med koalor i träden ovanför oss, andra natten kängurus runt oss i princip haha.. hade en riktigt kul tid med det tour gänget. 3 riktigt härliga dagar, måna kontakter knöts så nu har man fritt boende lite överallt i england! haha.

Sen har vi varit på dagsturer  till surfers paradise o bodysurfat i vågorna och annat smått o gott.

kommer knappt ihåg allt som hänt så det får väl räcka med dom större grejerna som nämnts..

Just nu sitter jag o knaprar på Daim, inköpt på IKEA. vi var 5 st som åkte dit idag. gott gott.

kommer slänga upp bilder på bilddagboken strax, kommer antagligen bara ladda upp dom och inte kommentera särskilt många, blir för mkt jobb. men ni kan ju njuta av bilderna helt enkelt!

later


RSS 2.0