Abu Dhabi

Sitter just nu op Abu Dhabi's flygplats, resan än så länge har varit bra. Flög från Brisbane till Singapore, där det var stopp i 40 minuter sen vidare till Abu Dhabi. Har än så länge sovit en hel del på resan. BLivit sisådär 3 filmer och et par serie avsnitt. Båda flygen so far har tagit 7h stycket typ. och det sista flyget till London nu kommer ta runt 7h det också.
Ser fram emot mitt London och Manchester besök nu faktiskt, mer och mer. Men jag måste medge att det var tungt att lämna marken i brisbane. Jag kommer sakna Australien sjukt mycket, och det kändes när jag lyfte...
Jag kommer definitivt att komma tilbaka till Australien at some point, frågan är bara hur snart det blir..
Här får ni en bild på en halvsliten Andy som sitter o skriver på sin laptop i Abu Dhabi. Ska bli gott att sova ty hela sista flyget. det är ju dags att explora London lite när jag kommer fram! spännande, aldrig varit där och det ska ju vara ett najs place har jag hört.
En av sakerna man ser fram emot mest med att komma hem till sverige är nog allt maten. Det kommer bli gudomligt gott att äta all mat man velat äta under 1 år på ett par veckor. Jag säger som Gremlins när dom käkar pepparkakor i första filmen; Yum Yum.
1 timme kvar till boarding nu, blir lite småsegt, tror jag får ta o glo på nån serie om jag ska lyckas fördriva lite tid.
Hör av mig så fort jag kan igen.
tata

då sitter man här.

på sit rum som varit seitt hem det senaste året. svängde förbi lite snabbt nu på morne innan inspektionen tar plats. vilket är om 20 minuter, efter det så är det airport som gäller och bye bye oz :(

jag ska försöka uppdatera från flygplatserna om jag hinner, annars blir det när jag kommit fram till england antagligen.

until next time!

tata!

2 dar kvar.

Lördag kväll, sitter här nu och har idag uträttat lite ärenden, föregående dagar har varit roliga, aningen ledsamma och varma o sköna :) en salig blandning det där.

I torsdags gick hela klassen, inklusive våra asiatiska medlemmar; stacy, naoko och chibin, på en sista middag som klass.
Vi gick till west end och hamanade till slut på en en trevlig restaurnag där vi käka en stor grekisk banquet. Alla slängde i sig all möjlig mat och det var en trevlig kväll allt som allt.

På kvällen sen gick vi svenskar vidare till beach house där Jason Brett o ch Fossey, ett par ausie killar vi lärt känna, väntade med gratis inträde, skumpa och öl. Vi satt där i 2 timmar nästan, drack lite o tjötade o hade trevligt.

Fredagen bar det av till skolan för min del och lite finslipninig av min flash artfolio. väl klar med den så stack jag james o rebecca hemåt, för att senare mötas upp hos tjejerna på genesis där vi sa farväl till Kayo, det var nu hennes tur att ta avsked av detta härliga land. Så fler o fler personer från detta sammansvetade, skithärliga gäng försvinner en efter en.
Persolnigen kommer jag verkligen sakna detta stolliga gäng och allt vi varit med om under detta året.

Idag på förmiddagen åkte jag o james o rebecca in till stan för att fixa sista grejerna med våra lådor som vi skickat hem, så nu har jag 24 kilo på väg hem till sverige med massa skit i :D Efter det så var det dags o ta farväl av james, jag o rebecca såg han gå gången ner på tågstationen på väg hans väg till flygplatsen. Så nu är jag helt ensam på Uniresort, Ingen James och ingen björn. Men jag har bara denna natt kvar sen är det ajöss för mig också, jag ska checka ut kl 10 imorn förmiddag så det blir till o städa lite ikväll och imorn innan 10. jag har sorterat all skit som ska slängas, och så här så det ut, detta var dock efter att jag lagt allt i påsar, nu skulle sett hur mycket plats det tog upp innan jag sorterade det fint i påsar!



och i all ära till en av dom första bilderna jag la upp här så tog jag denna väldigt liknande bild ! :)



I bakgrunden så syns lite grejer på sängen som kommer packas ner i min väska. plus lite rengörings medel till städslitet som nalkas.



Jag ska snart bort till tjejerna ikväll igen, denna gång för att säga hej då till Nicole och Maria som åker ikväll, Nästa på tur efter dom är jag och Hanna på måndag. Det börjar verkligen närma sig nu.

Ju närmare min resa jag kommer desto mer o mer saknar man redan detta underbara land. Jag avundas dom na svenskarna som kommit hit nu, dom har ett helt år framför sig i detta land, hoppas dom passar på att njuta av det så mycket som möjligt, 1 år går vääääldigt snabbt, för snabbt.

But all good things must come to an end. And the time of Oz is soon to end..

tata

magat lat

då har man precis magat lat, sitter o slänger i mig den medans jag kollar på nyhterna där dom säger att vi kommer ha mellan 26 till 31 grader ända tills måndag. what a good last week this is going to be!

Ska bort till tjejerna på genesis o chilla lite så fort jag käkat klart, sen hem o jobba på sista skoluppgifterna.

adios

värme rekord, tydligen.

yes, dom sa precis på nyheterna att det idag var rekord värme fär att vara vinter, och självfallet så toppade Brisbane listan och vi uppnådde hela 35.4 grader idag. Är det vinter eller vad :D

Tyckte det var väldigt varmt idag på mornen när man gick till skolan, och på lunchen kände man verkligen kvavheten och det kändes som att sommarn var här. Bara jävligt typiskt att det är nu man pyser hem.. Somrarna här nere är grymma, to say the least.

Just nu är det idol som gäller och efter det good news week varvat med skolarbete, har 2 portfolios att göra färdigt, och jag har en hel del kvar på båda, yikes. Off we go!

tata

1 week to go!

yes, då är det imorgon bara 1 vecka kvar för mig i detta land. sista veckan består av skola heldagar mån-ons and that's it.
ingen mer skola efter det, blir till o skicka hem en låda med saker på torsdag eller fredag. Sen är det bara till onjuta av min sista helg i detta land.

Det har varit en härlig helg nu iaf. Vi drog hela klassen plus det nya svenska gänget över till Uniresort o bastade och badade och festade, viket ledde till utgång till fridays. Blev en kul kväll som avslutades med pannkakor på Pancake Manor kl 3 på natten. var hemma vid 4. så det var en bra natt.

Nu är det sängen som gäller, är lite seg idag. måste vara utvilad till heldag i skolan imorn.

tata

A thought somewhere in oz.

senaste dagarna har det inte hänt så värst mycket. Jobbat på både en vanlig och digital portfolio i skolan.

Det har även kommit ner 8 nya svenskar hit, dom går event programmet på samma skola, har träffat detta gäng vid 2 tillfällen, en gång samma dag som dom kom hit, vi hade en grillkväll som en del även stack in till stan o festade efteråt på. Själv stannade man hemma den gången,

Andra gången var igår kväll då det var fest igen, hela klassen drog till beach house en sista gång i samlad trupp. Väldans trevlig kväll. Det verkar vara ett härligt gäng dom nya svenskarna, och det är faktiskt så att det är 1 från giskaved och 1 från smålandsstenar i det nya gänget haha, världen är allt bra liten..

Sen idag hände det inte så mkt, satt o fixade lite förberedelser inför hemfärden, och sen kom Ida Och Marey över hit och bastade lite med mig. Så det blev ännu en härlig kväll med pool o bastu. När Marey och Ida gick hemåt så gick jag ut till bastun igen o satt o bastade själv i en halvtimme kanske, fixade upp bastun i 82 grader och satt i stormtrivdes. Satt där o filosoferade lite granna och insåg hur sjukt mycket jag kommer sakna Australien.

Jag vill verkligen inte hem än. 1 år är alldeles för kort tid i oz för mig iaf.

I am really not ready to go home yet. But all good things comes to an end, it's just to soon in this case...

tata

it's getting closer!

min avfärd hemåt till sverige that is. om 1 och en halv vecka flyger man allt hemåt igen efter 1 helt år i brisbane, australia.

kan fortfarande inte fatta att det redan är dags att åka hem, känns som jag har så mkt kvar här att göra.  Kommer sakna australien så sjukt mkt, det är skulel man kunna påstå, paradise on earth :D

Anyway, över till lite skolgrejer, idag fick vi tillbaka betyget från förra kursen, där lyckades man skrapa ihop ännu ett PD(MVG) så det satt ju som ett smäck.

Kommer lägga upp lite bilder från våran graduation i dagarna, so stay tuned.

läggdags nu och sen upp för sista dan i skolan för denna veckan.

tata

förlåt nåt så in i helvete Hanna utan H!!!

jaha då får jag passa på att be Hanna (utan h!) så hemskt mycket om ursäkt!

självklart är du ingen söt liten bebis Hanna. Du är ju den stört coola o hippa Hanna (utan H of course) och jag ber om ursäkt från djupet av mitt hjärta att jag skrev vad jag skrev om dig.

Hoppas du inte är sur på mig och att vi fortfarande kan hänga... förlåt...



och nicole, jag ber inte om ursäkt för bilderna! dom är ju klockrena hahaha.. suck it!

Graduation

haha jadå, idag hade vi våran officiella graduation! vilket skämt :D

här på martin college så har dom graduation var 5'e vecka, och eftersom vi slutat skolan när nästa äger rum så fick vi vara med på denna istället, så vi har haft våran "ceremoni" men har typ 2,5 vecka kvar i skolan :D haha

vi blev uppropade i ett väldigt litet rum och fick skaka hand med rektorn eller vad han nu var som vi aldrig sett tidigare, och le mot kameran, tydligen så ska dom bilderna upp på deras hemsida sen.

efter handskakningarna var klara så fick vi vad dom kallade lunch men det var mer ett mellanmål. lite wraps, frukter av diverse slag, kyckling, och annat blandat. och efter det så var officiellt "ceremonin" över!

inte mkt att skylta med haha.

annars så rinner tiden iväg alltför snabbt här nere. Igår bjöd vi över tjejerna till vårat boende för bastu och pool kväll. hälften dök upp, resten var tvunga att plugga. vi ska försöka att få ver dom ikväll igen, får se hur det går.

kommer snart komma upp lite mer bilder på bilddagboken. stay tuned!

tata

bastuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

igår kväll var det allt dags för bastu! jag james o björn schtekte lite i bastun här på uniresort, bastandet varvades med lite dopp i poolen som är riktigt varm för att vara mitt i vintern haha. Faktiskt så har dom 2 senaste månaderna som ska ha varit vinter, varit sjukt fina. typ inget regn alls, inget oväder, bara sol sol sol, man har kunnat sola förmiddagar och eftermiddagar likaså. och detta ska då kallas vinter... vilket land måste jag bara säga.

och i dag så startade vi en ny kurs. multimedia design. verkar lovande, kommer nog bli kul.

och efter skolan så tog jag o sandra en kaffe med sara, som nu kommit tillbaka från sin tripp till nya zeeland.
väldans trevligt att träffa henne igen, det kändes som det var mer än 1 månad sen.

nehe, nu har klockan blivit dags sängen, skolarbete väntar mig på förmiddagen.

tata

flash o helg

äntligen! helg. avslutad kurs idag och inget skolarbete över helgen. kanon..

vi har ju suttit och gjort en hemsida i flash och typiskt  mig så började jag ju om helt o hållet på en ny hemsida på fredag morgon när allt skulle vara klart fredag eftermiddag. Detta fenomen har ju inträffat förr, inte helt olikt mig, jag var så trött på  min första versin av hemsidan så jag pallade inte fortsätta på den, plus att efter att ha jobbat på den i skolan ch även på datorn hemma(i olika versioner av programvaran) så cpade det ur lite.

hur som helst, hela fredag fick jag kämpa och göra en hemsida på bara 1 dag när vi hade jobbat på 4 dagar på den första sidan haha. I slutet av dan var jag så slut i skallen så jag fattade knappt vad jag sysslade med, har ju dock mig själv att skylla.

Som tur var stannade ida kvar o hjälpte mig reda ut probemen med sidan, hade inte klarat deadline utan henne, tack som fan ida :D

men anyway, helg och inget särskilt att hitta på. stört härligt. nu är det sovdags, är helt slut i skallen..

tata

bild uppdatering

yes, då har jag äntligen lagt upp lite bilder på bilddagboken! nya bilderna ligger under 1,2 och 3 augusti. ta en titt!

det är blandade bilder av lite saker som hänt här nere på sistone. jag har massa andra bilder jag borde lägga upp också, men jag måste sortera och hitta alla först, så dom kommer senare.

addressen till bilddagboken är fortfarande anderslagesson.bilddagboken.se om någon nu glömt det.

tata

söndag!

alright, igår var det dags för ännu en födelsedagsfest i klassen, denna gången var det Stephanie's tur. som vanlifr frkrök i gymmet, haha låter alltid så tattigt när man säger det. där käka vi också snickerstårta typ med glass, riktigt smarrigt, fast det går ju inte ihop med den nya livstilen egentligen, men man får ju offra sig haha.

Sen var det utgång till The Met i the valley, första gången jag var där, stort ställe, och denna gången kom jag in! förra gången vi skulle hit kom vi inte in, för jag hade för alldagliga skor på mig, det är nåt jag inte kommer sakna med australien, alla töntiga dresscodes.

väl där inne hittade vi till slut ett dansgolv med bra musik. så det blev en bra kväll.

sen så gick hela förmiddagen åt till att ligga o sola med tjejerna vid deras pool. jag SKA vara brun när jag kommer hem! haha

det är mitt nya mission.

Sen slog maria följe med mig halvägs hem för hon skulle handla lite på coles.

Vi har riktigt fint väder här nere för att vara vinter, helt oslagbart. kommer sakna det rejält, fi fasen för höst när man kommer hem!

hemresan närmar sig med stormsteg, drygt 1 månad kvar... jisses, ett helt år har jag nu spenderat på andra sidan jordklotet. ofattbart vad fort tiden går. Jag har varit med om så mycket så det går inte beskriva. men jag vill inte ens föreställa mig mitt liv utan den här trippen till oz. all aja har träffat här nere och alla saker jag har gjort. Ovärderligt!

anyway, nu är det film som gäller, ska upp och sola imorn förmiddag. måste vara brun! alla tjejer i klassen är redan sjukt bruna medans jag är blek som en jag vet inte vad :D dags att styra upp detta!

ha det bra, tata

RSS 2.0