blöt men fick vad jag var ute efter.

Ikväll är det fest inne i stan, Ashleigh fyller 21 och man har blivit inbjuden.Så jag tänkte införskaffa lite alkohol. Tittade ut genom veranda fönstret o konstaterade att det inte regnade, så det var ju bara att gå iväg utan att klä på sig överderivet mkt.

Väl halvvägs till 1st choice så började det bokstavligen spöregna. typical... och det var mkt trafik så jag kunde inte bara springa över vägen utan fick använda trafikljusen, så jag stod där o väntade på grönt ljus i ösregnet och såh allmänt dum ut haha, samma sak på hemvägen för det hann ju inte sluta regna på den lilla tid det tog för mig att köpa sprit.

Jag tycker iofs inte att det är så jobbigt med lite regn, snarare uppfriskande, men hela grejen var bara så typisk.

Anyway, nu är det dags för ett lätt träningspass tror jag sen en dusch sen dags att dra sig till martin o sara i spökhuset, möta upp dom o dra vidare.

Later.

mätt.

En big Mac i magen från donkan och musik strömmar ur datorn, en perfekt avslutning på denna fredags kväll. Har tillbringat den borta på genesis hos tjejerna från klassen. Först satt jag hos Maria ett tag, sen vidare till nicole & stephi's place. sen gick vi ner till BBQ området och umgicks med lite folk där.  Lite senare på kvällen drog halva gänget ut till stan och resten flyttade in till gym avdelningen och fortsatte diskussionerna.

Jag däremot valde att dra mig hemåt. Var riktigt hungrig så jag studsade in på donkan och köpte lite energi i form av en burgare och lite strips.  Ska gå och lägga mig strax, somna till en dokumentär hade jag tänkt mig.

Imorgon väntar lite plugg, ska starta på nästa skoluppgift som ska lämnas in på måndag. Vi ska måla av ett valfritt objekt och detta ska vi göra i färgpennor. Ska bli en kul uppgift.

Later

hemkommen.

Kom nyss hem från bio källen, vilket blev lite utdragen kväll. efter bion gick vi ut o tog ett par öl, satt o snacka lite skit o hade trevligt. Drog sen vidare till beach house där resterande svenska klasskamrater var ute o festade lite. Blir iaf sängen direkt nu känner jag så får vi se vad som händer imorn.

Filmen från storm kvällen när vi plockar fram lite mat ligger uppe nu också på följande address http://www.youtube.com/watch?v=Y8Iw1qAX1ek


Later!

torsdag

då var gårdagens skoluppgift inlämnad och vi har fått nästa uppgift. Den ska lämnas in på måndag så vi har helgen på oss att fixa det. när jag väl kommit igång med den så ska jag slänga upp lite bilder.

Annars händer det inte särskilt mycket idag. Bio med ett gäng av svenskarna. ska sticka om 15 minuter. tänkte bara uppdatera bloggen lite och duscha sen bär det av.

ah just det! glömde nämna det igår men onsdags morronen var en skum morron minst sagt. Det började med att jag som alltid snoozar med mobiltelefonen på mornen, denna mornen hade jag satt den riktigt tidigt, typ runt 6 (stiger upp vid 8) så vid andra snoozningen vid 06.19 så vaknar jag, öppnar aldrig ögonen, jag vet var knapparna sitter som jag behöver trycka på.. trodde jag iaf... jag lyckades stänga av larmet och aktivera snoozen igen, men vad jag även lyckades med var att jag gick ut i huvudmenyn och lyckades trycka på ring upp senaste ringda samtal.. vilket var till Nicole i detta fall. En svensk klasskamrat som bor på genesis.

så där ligger jag o håller som bäst på att somna om när jag hör tuut tuut ... tuut tuut ... vafan tänkte jag o öppnade ögonen. då ser jag på mobilen att jag håller på att ringa nicole! hahahahaha. men vafan tänkte jag o stängde av o somnade om..  Det visade sig sen när jag kom till skolan att Nicole hade vaknat o trott att det var hennes alarm sen insett att det var telefonen.. vem fan ringer nu tänkte hon.. haha bara ett drygo som jag tydligen. men hon sprang bara på dass o gick sen o la sig igen. haha

det var en kul start i alla fall som fick en ännu roligare uppföljning minst sagt. jag skulle in på dasset o duscha, halvägs in på toan ser jag den största jävla spindel jag nånsin sett sitta på glasväggen till duschen.. jag fick jaga runt den lite för den var en kvivk jävel. ingen aning om den var giftig men antagligen för stor var den, helt brun o lite halvluden. Det du morsan!! det hade du nog gillat! haha

Efter att ha tagit tag i GLADE flaskan o sprey jagat den utmed väggarna tills jag kunde slå ihjäl den så var det hela över men det var tid som jag egentligen inte hade så jag fick rusa till skolan utan dusch den mornen.

här är en bild på spindel fan från mobilen strax innan jakten började! haha



alright, kommer läga upp ett par bilder på bilddagboken när jag kommer hem från bion och en film på youtube också.

Later!

Onsdag kväll.

Tog precis en liten rast ifrån mitt skolarbete, gick ut o satte mig på balkongen och studerade Mount Gravatt (våran förort) i skymnings ljuset. Fladdermössen började vaknade till liv lagom till detta spektakel och jag måste bara säga att fyfan, fladdermössen här är inte att leka med. minst lika stora som dom riktigt stora kråkorna back home.

Dom flög runt o hängde o klängde sig i träden runtomkring studentboendet. Man kan nästan tro att det är en örn eller nåt som kommer flygandes när man ser dom brer ut sina vingar o flaxar fram.

Ännu en av dom konstanta språk skillnaderna mellan sveriges landskap framträdde idag. jag och våran skånska björn gick hem från skolan och kom på nåt sätt in på ost som samtalsämne. Jag nämnde då att ost är ju helt okej så länge man inte äter det i bare... Björn tittar på mig med frågande min... vad faen är bare? han hade aldrig hört det uttrycket. medans det är vardagsmat hemma i skogarna. Alltid lika kul med dessa ord förväxlingar eller helt okända ord.

Nu är det dags att fortsätta med skolarbetet, ska lämnas in imorn, men det är ju ett par timmar kvar på denna kväll så det ska nog lösa sig. Jag sitter och ska avbilda en tjej och får bara använda mig av tekniken stipple. Vilket kort o gott är en massa pluttar. Inga streck alls tillåtna, bara punkter.

Så här kan det se ut typ halvvägs genom projektet.



Kan tyckas att detta borde vara en vääääldigt seg och irriterande teknik, och det är det också, men det är förvånansfärt kul samtidigt faktiskt.

Från en sak till en annan, jag har lagt upp en film på när det var storm här förra veckan, jag o sandra står o filmar detta spektakel efter att det dragit förbi oss och det slutat regna så man faktiskt kunde gå ut. Helt sinnesjukt för det blixtrar konstant utan uppehåll. Filmen är bara 7 min lång men så som det ser ut på den såg det ut här i ett par timmar. Hur coolt som helst..  här är addressen till filmen iaf. 

http://www.youtube.com/watch?v=rT_imQNAN8A

Kommer även komma upp ett fåtal nya bilder på min bilddagbok ikväll också.

Anyway, dags att fortsätta med skolarbetet. Ska även försöka bättra mig på bild/blogg fronten, har bara varit så jäkla mycket med skolan. men det är ju faktiskt inte långt kvar till jul lovet nu!

bristande bloggning.

ja som ni kanske har märkt så har det varit dåligt med bloggande på snart 2(!) veckor. En bidragande anledning till detta är den nuvarande kursen och våran väldigt bestämda lärare Catarina. Vi får läxor på läxor och inlämningsuppgift efter inlämningsuppgift.

Har varit 2 intensiva veckor med denna kurs, bristande sömn för man har varit tvungen att sitta uppe på nätterna och göra det som ska vara färdigt tills morgondagen. Inte direkt för att man skjutit på det (ok, kanske i vissa fall...) men för att det TAR så lång tid att göra sakerna hon säger till oss.

Så väldigt mycket skissande och lite fritid har det varit i 2 veckor nu, nu har vi helgen på oss att göra sista uppgiften och sen lämna in den på måndag. Kursen slutade egentligen idag, men hon gav hos helgen att slutföra sista skiten.

Kan hända att jag redovisar lite smått vad som hänt de senaste 2 veckorna lite senare i helgen, men har lite att ta tag i just nu, min käre mor kommer strax hem från jobbet där hemma i sverige och ska slå en signal, jag har tydligen fått lite post där hemma..

Later!

fredag kväll.

Nyss hemkommen till rummet, suttit borta hos tjejerna på genesis hela kvällen. varit social medans dom taggade sig för en kväll i city. Själv tar jag det lugnt idag, sparar mig till imorn kväll istället.

Annars har det inte hänt särskilt mycket idag inte. Gick på bio, Dying Breed, tillsammans med James Björn och Rebecka. skulle tydligen vara en skräckfilm men mig lyckades den inte få nån effekt på. medans resten av gänget verkade ta åt sig lite. Rebecka kunde inte ens titta på vissa scener, hon tyckte ljudet var tillräckligt läskgt, haha.

klockan närmar sig halv ett här nu så jag tänkte bara skissa vidare lite på ett par bilder som jag startade tidigare idag. sen blir det nog lite sömn, måste upp tidigare imon än idag. gick upp halv 3! fast det var kanske lika bra, har varit en sjukt kvav dag hela dan. knappt gått vara ute. som tur är känns inte sånt på rummet..

Åh just det ja, jag var ute o sprang idag, så förhoppningsvis lyckas jag hålla det uppe nu, har varit alldeles för onyttig på senaste.

tjipp o hej.

tisdag

Nyss hemkommen från stan efter dagens pass i skolan och även ett pass boxning på fitclub!

Jag, Björn, Rebecka och Hanna testade på ett fitbox pass som det heter idag. träningslokalen ligger 1 minut från skolan typ så vi kikade in där efter skolan och testade ett av våra 3 gratis pass som man får testa på. det var ett kul pass och bra träning ger det, det kände man. Nästa pass vi ska testa på blir nog hardcore boxing. bara för att få se hur det passet funkar.

Förhoppningsvis kommer vi senare igång med regelbundna besök där. Härlig lokal, härlig tränare(Jeff) så det ser jag fram emot. Måste ju hålla mig i form på nåt sätt.

Nu blir det lite jobb på nästa skoluppgift. måste se till o bli klar med den innan imorn.

Har även lagt upp 2 små gruppfoton från våran sandboarding runda på moreton island. dom ligger på bilddagboken.

Trippen till moreton Island

hmm, då har jag precis lagt upp flertalet bilder från våran tripp till Moreton Island som gick av stapeln igår fredag. Bilderna ligger på min bilddagbok och adressen dit är anderslagesson.bilddagboken.se

bilderna ligger under den 31 oktober.

för att kort sammanfatta dagen så kan jag säga att det var gänget som åkte dit som gjorde det hela värt varenda öre. tack som fan all ni som var med. det var skitkul hela dan. alla var på rätt humör från start. det floppade ju ur lite när det visade sig att en del aktiviteter var fulla eller redan hade gått av stapeln. men vi ska ju dit en gång till för att få med snorklingen och den blå lagunen och så vidare.

Så med andra ord så var det en flopp sett till aktiviteterna vi inte lyckades testa på men gänget som åkte som gjorde upp det med råge haha.

Denna lördag kväll nu blir lugn iaf, kommer sitta inne o jobba på skolarbetet. måste göra klart min logga. blir nog arbete på den imorn ocskå.

vi hörs o störs.

RSS 2.0